Transzportbeton

TRANSZPORTBETON MERT…

A házilag kevert betonok esetében nem biztosítható az a minőségi szint, ami a betonkeverő üzemek esetében teljesen természetes. Az általuk alkalmazott és folyamatosan ellenőrzött nagyüzemi technológia, (minősített, osztályozott alapanyagok, mérésen alapuló pontos adagolása a receptúrák által előírt arányban) a minőségbiztosítási rendszerek, több évtizedes tapasztalat, mind a MINŐSÉGI BETON előállításának szolgálatában áll.

…EZ MINŐSÉGI BETON


TRANSZPORTBETON MERT…

Modern világunk számtalan formában állítja a betont az ember szolgálatába. Az eltérő alkalmazások különböző igényeket támasztanak a betonnal szemben, s ezen igények kielégítésére különböző betonokat kell készíteni. A betonüzemek számára technológusok dolgozzák ki az alkalmazási célnak leginkább megfelelő receptet vagy recepteket. Ezek az üzemek nem ritkán 2-300 receptúrával állnak partnereik rendelkezésére. Az Ön igényeinek megfelelő beton kiválasztását tapasztalt szakemberek segítik minden betonüzemben.

…EZ A CÉLNAK MEGFELELŐ BETON


TRANSZPORTBETON MERT…

Egy kis gazdasági számítással könnyen rájön, hogy a házilag kevert betonba egyes esetekben pazarolja a drága cementet, más esetekben pedig a minőség rovására csökkenti annak mennyiségét. Gyakran a fent említett hibákat szinte keverésenként váltogatják, így a pazarló cementfelhasználás ellenére az elkészült tárgy szilárdsága helyenként nem éri el a kívánt szintet. Ha transzportbetont vásárol, akkor a betonüzem éppen annyit tesz bele, amennyi az adott tervhez elő van írva, így megtakarítást végez Önnek.

…EZ GAZDASÁGOS BETON


TRANSZPORTBETON MERT…

A betonüzemekben alkalmazott minőségbiztosítási rendszerek kiterjednek az alapanyagokra is, így a magánerős építkezések esetén nem mindig megfelelő adalékanyag (kavics) összetételből adódó kellemetlenségek is kiküszöbölhetők.

…EZ HOMOGÉN BETON


TRANSZPORTBETON MERT…

A betonüzemek speciális igények (pl: vízzáró, fagyáló betonok) kielégítésére is felkészültek. Itt érdemel említést még a különböző vegyszerek, kiegészítő anyagok használata, amelyekkel a beton bizonyos tulajdonságai befolyásolhatók. Ilyen például a fagyállóság, konzisztencia, vízzárás, kötés gyorsasága, szilárdság, rugalmasság, terülés stb.


…EZ SPECIÁLIS BETON